PRAJITURA CU CIRESE![]() Ingrediente: 300 g faina 225 g zahar 150 ml lapte 3 oua 1 praf de cop; sare 600 g cirese 100 g zahar vanilinat Preparare: Alegi cirese coapte, le rupi coditele, le scoti samburii si le lasi la scurs intr-o strecuratoare. Freci galbenusurile cu zaharul pana devin o compozitie cremoasa, adaugi laptele rece, incorporezi albusurile batute spuma, iar la final adaugi, in ploaie, faina cernuta, cu praful de sare si praful de copt. Torni totul intr-o tava medie, unsa si tapetata cu faina, adaugi deasupra ciresele scurse si dai la cuptorul incins pentru circa 40-45 minute. Daca vrei sa nu se duca ciresele la fundul prajiturii, le tavalesti inainte prin faina. O portionezi rece, in tava, o pudrezi cu zahar vanilinat si o servesti. « inapoi |
CEAI PENTRU ELIMINARE NISIP SI PIETRE LA RINICHI
![]() » Citeste articolul
DELICIU CU NES
![]() » Citeste articolul
PRAJITURA CU FOI DE PLACINTA SI IAURT
![]() » Citeste articolul
ALOE FEROX SI KILOGRAMELE IN PLUS
![]() » Citeste articolul
REGIMUL BAZIC
![]() » Citeste articolul |
|
||
ACASĂ · NOUTĂŢI · ARTICOLE · FEELGOOD.RO · LEGĂTURI | ![]() |